0 item(s) - 0,00 €

Το καλάθι σας είναι άδειο
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2311.110100 - 2310.907333
0 προϊόν(τα) - 0,00 €

Το καλάθι σας είναι άδειο
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2311.110100 - 2310.907333
  1. home
  2. Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Κάνοντας χρήση του zmart.gr συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά:

To www.zmart.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών που δημιούργησε λειτουργεί και κατέχει νόμιμα η ανώνυμη εταιρεία με διακριτικό τίτλο MAJAR ABETE και επωνυμία- ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ , ΕΙΔΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη οδός Καππαδοκίας 79 ΤΚ 54453 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 31281/62/B/94/0145, Α.Φ.Μ. 094411175 ,Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,αριθμό μητρώου προμηθευτών του άρθρου 4 παρ.12 του Ν. 2251/1994, ΑΜΠ 1215 /13 , αριθμό μητρώου προμηθευτού ανακύκλωσης 00222 ,A.E.Γ.ΕΜΗ 057858004000 ,ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@zmart.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης: 2311 110100-2310907333 Οι κάτωθι όροι θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος στην διεύθυνση www.zmart.gr .Ο χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι αποδέχεται τους κατωτέρω όρους .Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να μην συνεχίσει την επίσκεψη, τη χρήση και κάθε συναλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zmart.gr .

To σύνολο του περιεχομένου (λ.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου (site) zmart.gr που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο δίκτυο από τον zmart.gr ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΒΕΤΕ ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του zmart.gr ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το zmart.gr δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ'αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το zmart.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από χρήση του κόμβου.

Το zmart.gr παρέχει δεσμούς (hyperlinks) προς δικτυακούς τόπους των οποίων δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα, καταλληλότητα, λειτουργικότητα ή νομιμότητα τέτοιων δικτυακών τόπων. Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι οι χρήστες παραιτούνται οποιωνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του zmart.gr σε σχέση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους.

Το site έχει δημιουργηθεί, ανήκει και ελέγχεται από την ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ΑΒΕΤΕ με ονομασία www.zmart.gr, στην Θεσσαλονίκη και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.

 Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του zmart.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα κ.λ.π.) προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας στο zmart.gr τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η παροχή οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός του Ελλαδικού χώρου αλλά και χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά από (9:00πμ - 18:30μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

2 Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Για κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της και την επιβεβαίωση των πραγματικών στοιχείων του παραγγέλοντος.

3 Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής).Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), η τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν διαπιστωθεί ότι τα καταχωρημένα στοιχεία είναι ψευδή και παραπλανητικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα .

4 Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, μπορεί να ανακληθεί η παραγγελία η οποία γίνεται αζημίως . Εάν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην παραγγελία μπορούν να εκτελεστούν με την σύμφωνη γνώμη και του πελάτη

5 Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

6 Τρόποι πληρωμής

Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής είναι: i) πιστωτική κάρτα, ii) αντικαταβολή, iii) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, iv) paypal

7 Τρόποι πληρωμής

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.zmart.gr έχει προσαρμοστεί στο πλαίσιο GDPR

8 Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Τα προϊόντα βάρους μέχρι 2 κιλών εντός του Ελλαδικού χώρου αποστέλλονται με χρέωση 3,90 ευρώ με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Για προϊόντα μεγαλυτέρου βάρους η όγκου και με την προϋπόθεση ότι μπορεί να μεταφερθεί με courier η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και φαίνεται α) στην διαδικασία αναζήτησης κάτω από την εικόνα του προϊόντος β) πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται και το κόστος μεταφοράς του προϊόντος . Για αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης ενημερώνετε από το τμήμα πωλήσεων του zmart.gr για το κόστος των μεταφορικών ανάλογα με την χώρα που βρίσκετε και το προϊόν που έχει επιλέξει.

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

·Όλες οι χρεώσεις αφορούν παράδοση στον πελάτη χωρίς κόστος ορόφων πολυκατοικίας και χωρίς υποχρέωση εγκατάστασης. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση κατ' οίκον, οι χρεώσεις διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία και διαφοροποιούνται αναλόγως ορόφου και δυσκολίας παράδοσης.

· Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές μεγάλων ειδών (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, κλπ.) Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα αποστολής και με την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας (εφόσον δεν είναι σύμφωνος με την επιλογή της μεταφορικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ), θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

· Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής εκτός εξαιρέσεων όπου αναγράφετε (δωρεάν μεταφορικά) Η εταιρεία δεν χρεώνει έξοδα αντικαταβολής .

9 Εγγύηση και ευθύνη κατασκευαστή . Ευθύνη πωλητή

Α). Ο κατασκευαστής ,προμηθευτής κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του κατασκευαστή από την ευθύνη του είναι άκυρη. Εάν έχετε αμφιβολία για την ταυτότητα του κατασκευαστή προϊόντος που αγοράσατε από εμάς, ενημερώστε μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες

Β) Κάθε συσκευή (εκτός των απλών στη χρήση προϊόντων) συνοδεύεται από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, στο προϊόν το οποίο αναφέρεται, τη διάρκεια της ισχύος της του προϊόντος ,στην ελληνική γλώσσα με σαφείς οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση του. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων.

Γ). Τέλος η MAJAR ABETE έχει όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε και σε περίπτωση άρνησης του κατασκευαστή προμηθευτή να αναλάβει τις συμβατικές υποχρεώσεις του που απορρέουν από τους όρους της εγγύησης που παρέχει μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής (Σειριακός αριθμός.) Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή. Συσκευή της οποίας ο σειριακός αριθμός δεν είναι ταυτόσημος με αυτόν της απόδειξης η του τιμολογίου αγοράς από την εταιρεία μας Δεν γίνεται δεκτή.

Η MAJAR ABETE επιφυλάσσετε να διεκδικήσει από τον προμηθευτή -κατασκευαστή όλα όσα προκύπτουν από την μη σωστή εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων του

 

10 Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013)

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας ενημερώσετε γραπτώς για την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

α) Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

β) Με συστημένη επιστολή προς τη «MAJAR ΑΦΟΙ ΜΑΤΖΑΡΙΔΗ ABETE που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη , Καππαδοκίας 79, Τ.Κ. 54453

γ) με (email ) στην διεύθυνση: info@zmart.gr

δ) με φαξ στο: 2310908334

ε) Τηλεφωνικά στη γραμμή επικοινωνίας πελατών 2311 110100 -231090 7333 και πατώντας σύμφωνα με τις οδηγίες του τηλεφωνικού κέντρου

Με την άσκηση της υπαναχώρησης είστε υποχρεωμένοι να μας επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας δώσετε αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς .Εντός της ίδιας προθεσμίας είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την MAJAR ABETE και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την MAJAR ABETE χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής .

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται: στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

α) Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

β) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία. π.χ.: η εγκατάσταση (π.χ. κλιματιστικού, απορροφητήρα), η έχουν τεθεί σε λειτουργία (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων/πιάτων, κουζινομηχανές), η έγινε καταχώριση προσωπικών δεδομένων του προϊόντος (π.χ. smartphones . laptop , δορυφορικοί δέκτες).

γ) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί.

δ) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους ατομικής προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές, αποτριχωτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, μαγειρικά σκεύη κ.λπ.).

ε) Στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών. Μετά την ολοκλήρωση παροχής της συμφωνηθείσας υπηρεσίας, ο καταναλωτής έχει αναγνωρίσει ήδη κατά την παραγγελία, ότι χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον η σύμβαση έχει εκτελεσθεί πλήρως. (εγκατάσταση δικτύου , δορυφορική εγκατάσταση και ότι άλλο αφορά σύνθετη ανάθεση που αφορά (πώληση και εγκατάσταση συσκευών)

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με το zmart.gr, το οποίο έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. 

Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 256-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πολιτική Απορρήτου
">